Datum nieuwsbericht:

28 augustus 2024

De landelijke actie ‘Op een lege maag kun je niet leren’ komt er weer aan! Deze vindt plaats in week 37 van 9 tot en met 15 september 2024.  Deze actie wordt twee keer per jaar gehouden in samenwerking met Voedselbanken Nederland en Albert Heijn. Waarom deze naam? Het is helaas zo dat elke dag een gezond ontbijt niet voor ieder kind vanzelfsprekend is. Tijdens de actieweek kun je in het hele land bij veel winkels van Albert Heijn een selectie aan gezonde producten kopen en doneren aan de lokale voedselbank.

Daar hebben we in regio Tilburg jouw hulp bij nodig! Wil je een paar uurtjes in een AH winkel staan om mensen te vragen een of meerdere producten te doneren?

We willen heel graag op vrijdag 13 september en op zaterdag 14 september volledige bezetting krijgen. We zijn op zoek naar vrijwilligers voor een shift van 3 uur van 10:00 tot 13:00 uur of 13:00 tot 16:00 uur.

Wil je meedoen?

Stuur een mailtje naar info@tilburgsevoedselbank.nl met de volgende informatie: Naam, e-mail, telefoonnummer, de beschikbare dag(en) en of je in de ochtend, middag of op beide momenten beschikbaar bent. Wil je samen met een vriend(in) / partner / familielid in de winkel staan? Geef dit ook aan.

We geven de aangewezen tijd en locatie uiterlijk 10 september aan je door.